Asociatia Oradea Hub este o
organizatie non-profit creata
de un grup de entuziasti din
domeniul tech.
Poate deveni membru asociat orice persoana juridica, de nationalitate romana sau straina, care adera la obiectivele Asociatiei.
In scopul dobandirii calitatii de membru, treuie sa completezi aceasta cerere si o sa trimiti catre Asociatia Oradea Hub. Calitatea de membru al Ascociatiei se dobandeste de la data aprobarii cererii mentionate mai sus de catre Consiliul Director.
OBIECTIVE
Obiectivele
asociatiei
Oradea Hub
Sprijinirea de startupuri de tehnologie.
Crearea si administrarea unui spatiu de lucru pentru startupurile cu inalta crestere si inalta valoare adaugata.
Cresterea numarului de specialisti software si hardware intr-o piata cu cerere foarte mare.
Capitalizarea competentelor locale de IT&C si reprezentarea lor la nivel national, european si global.
Formarea si dezvoltarea unei retele functionale intre IMM-uri, mediul academic, institutii de cercetare, factori de decizie politici si afaceri.
Sustinerea dezvoltarii domeniului, inovarii si pozitionarii orasului Oradea ca o destinatie performanta pentru IT.
Familiarizarii pietei internationale cu piata de IT din Romania ca sursa de incredere de produse si servicii sustenabile si de calitate.
Promovarea transferului de cunostinte intre mediul academic si cel privat.
Promovarea si implicit dezvoltarea companiilor membre ale asociatiei.
Organizarea de evenimente care sa promoveze ecosistemul Tech.
Asociatia Oradea Hub are 5 membri fondatori: Mobiversal, Neobyte Solutions,
Qubiz, Sebastian Vaduva si Romcom Capital Partners.
BENEFICII
Beneficiile
membrilor
Oradea Hub
Evenimente
Ai acces si reduceri de pret la evenimentele Asociatia Oradea Hub. Ne propunem sa organizam cel putin 4 evenimente pe an care sa fie relevante pentru membrii asociatiei.
Finantare UE
Vei avea acces la informatii cu privire la finantare si granturi guvernamentale de la guvern, Uniunea Europeana si din alte surse.
Coworking space
In colaborare cu Primaria Oradea am pregatit un spatiu de coworking in inima Cetatii Oradea. Spatiul are WiFi, birouri, sala de intalniri si cafea. Accesul la acest spatiu se face pe baza de abonament sau calitatea de membru al asociatiei.
Networking
Devii parte dintr-o retea de oameni cu procupari similare, care inteleg situatiile cu care te confrunti si te ajuta sa gasesti solutii. Iti faci prieteni, gasesti mentori, cladesti relatii de afaceri. Primesti sfaturi, esti mai motivat si mai inspirat de cei din jurul tau.
Cumunitate/Fun
In colaborare cu Primaria Oradea am pregatit un spatiu de coworking in inima Cetatii Oradea. Spatiul are WiFi, birouri, sala de intalniri si cafea.
Publicitate
Membrii Asociatiei Oradea Hub au dreptul, in egala masura, sa puna bannere de promovare in spatiul de coworking si pe site-ul ascociatiei.